vrijdag 20 mei 2011

port angeles - 19/20mei - dag51/52

donderdag 19 mei - 202 mijl - 6 uur - vertrek 9.00 uur
Route 101 verder vanaf florence (oregon) naar astoria (washington)
Weer een pracht route met mooie hoge uitzichten over zee. Onderweg het raam met het gaatje erin, van de camper , laten repareren.[weer zonnig en ook weer een koude frisse wind (18gr.).  Een aardige, wel een klein plekje voor de camper, camping gevonden in Long Beach aan zee. (aankomst 15.00 uur)
Heerlijke strandwandeling gemaakt (was weer niemand). Erge hoge golven door de wind. Sávonds een pracht ondergaande zon gezien.


vrijdag 20 mei - 215 mijl - 5 uur - Long Beach - Port Angeles
Weer een andere route via hwy101, langs veel meren. Onderweg zie je gigantische bossen met kaalslag of omgevallen bomen. Er blijkt 10 jaar terug een storm geweest te zijn met windkracht 16, die heel veel heeft verwoest. Bij de Ferry langs gereden en even gevraagd hoe het er morgen allemaal aan toe gaat en waar we moeten zijn. Een camping gevonden buiten Port Angeles - n.l. bij Ehlwa Dam.


Zaterdag 21 mei moeten we sóchtends al om 7.00 uur bij de boot zijn, dus vroeg op.
De bedoeling is om naar Bob en Sandra te gaan 45km verderop in Vancouver Island - in Mill Bay. Daar zullen Oom Berend en zijn vrouw Thaiamal ook aanwezig zijn. De bedoeling is denk ik om zondag met zijn allen Victoria te bekijken, want dit moest een hele mooie stad zijn. Misschien dat we dan nog even Vancouver Island bekijken en dan een paar dagen naar Oom Berend gaan. Dit betekent weer een overtocht met de boot naar Powel River in Canada. Vandaar zullen we weer met 2 boten naar Vancouver moeten, om onze reis weer verder te vervolgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten