dinsdag 19 april 2011

18/19 april - dag 20/21

maandag 18 april
eerst met een bus naar de sun studio, ik had niet verwacht dat het zo oud en klein zou zij. Er hing een hele knusse sfeer. Het blijkt dat vele artiesten zoals johnny cash, nog steeds hier hun platen opnemen.
We mochten in de opnamestudio komen, waar vele bekende artiesten hebben gestaan. om hun lied in te zingen. Memphis zelf heeft maar twee leuke straten, waarvan in 1 oude trams rijden, en de bealstraat waar de muziektentjes en eettentjes zitten en natuurlijk de souvenirs. Vandaag 28 gr. em weer benauwd.
Dinsdag 21 april
Via hwy 40, via little rock en dan via Hwy 30 via texarcana (in de staat Texas) een camping gevonden
vlak bij mount pleasant. Het was een lange rit van 7,5 uur en ook zwaar, want er stond een hele stevige wind. Zijn ook door de politie aangehouden en ze vroegen of we het wel redden met die harde wind. Na bevestigd te hebben dat het wel ging, konden we met een vriendelijke groet weer gaan. Maar alle trucks stormen je gewoon mnet 120km al slingerend voorbij. Op de camping krijgen we een waarschuwing dat er heel slecht weer op komst is en of we onze voorbereidingen daarvoor willen nemen. Toen ze vernamen dat we morgen via Dallas wilden, kregen we het advies om dit te vermijden, omdat er hevige bosbranden waren. Als je denkt alles gehad te hebben!!!!!! Dus maar met een boog om Dallas heen morgen.
Het is nu weer heel erg drukkend warm en 30gr. Je loopt gewoon tegen een hete muur aan als je buiten stapt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten