maandag 11 april 2011

8/9/10/11 april - dag 10/11/12/13

Richting key west gereden maar na key largo zagen we op de borden dat er voor key west een groot ongeluk gebeurt was, dus besloten we te keren en weer terug te rijden richting everglades. Vandaag weer zo heet, warmer dan 35gr. en met de hogeluchtvochtigheid is het wel heel erg warm.
Het eten is hier ook niet makkelijk. Veel junkfood, wat zwaar valt en het brood is erg klef en heel zout. Ook andere dingen zijn of veel te zoet of te zout. Echt weer nederlands om daar over te klagen.
Aan Hwy41 dwars door de everglades vonden we een parkeerplek op een terrein achter een airboat organisatie, waar het personeel ook een camper had staan en we daar wel voor een nacht konden verblijven. Dus de volgende dag met de airboat door de everglades, het wemelde van de krokodillen. Machtig om met zo'n vaart door de everglades te gaan. Het krokodillenworstelen stelde niets voor. Volgende dag naar fort Myer gereden om daar een camping te zoeken, viel hier tegen, vooral op zondag en met deze hitte zijn de meesten gesloten na de middag. Zijn op een veldje tussen chalets gestaan en de volgende ochtend hebben we ons gemeld en zijn ook weer snel vertrokken. Iedereen zit binnen in een potdichte camper met de airco aan.
Gereden naar homosassa, boven tampa en daar een hele leuke camping gevonden onder een boom, dus lekker in de schaduw. Hier blijven we maar een dag extra, want we zijn 3 dagen voor op schema en we zijn de volgende dag weer maar dan langer met een airboat over de everglades gegaan. Hebben de smaak te pakken. Deze vaarde ook naar de golf van mexico.Op de camping blijkt dat de krokodillen ook op de camping komen, dus moet je s'ochtends uitkijken voordat je de camper uitstapt. Morgen richting talahassee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten