dinsdag 5 april 2011

3/4/5 april

zondag 3 april vertrokken  van washington naar wilson op een camping. Deze was erg armoedig en smerig.
10.00 uur vertrokken en 5 uur s'middags op de camping. Het weer wordt al mooier, zon en 23gr.
Naast de camping was er brand uitgebroken in een chalet, dus alles stonk naar brand. Hier in amerika rukt dan ook alles uit, 6 brandweerauto's en 6 politieauto's en 1 ambulance. Hier in amerika heb je een nadeel dat je nergens buiten de plaatjes wandelpaden hebt, dus vanaf de camping kun je niet even wandelen.
=maandag 4 april vertrokken van wilson om 9.00 uur. Hele harde wind, maar we hoorden dat verderop tornado's waren. Houden en keren om de camper op de weg te houden. Ook hadden we een auto voor ons
waar een hele tafel vanaf op de weg viel, met heel veel moeite hebben we deze ontweken. Veel mazzel dat er naast ons geen auto's reden. We hebben een extra rijdag gepland van 6 uur om in savannah een camping te zoeken. Alles was daar vol en dit betekende dat we nog 2 uur moesten rondrijden om een camping te zoeken. Vonden bij heel oude menesen een apart leeg veldje dat helemaal leeg stond en daar mochten we heel goedkoop parkeren. De oude man dirigeerde sjoerd naar een plekje, maar veranderde wel tien keer van mening, zodat sjoerd de camper stil zette met de opmerking, nu moet iemand wel weten wat hij wil, want ik zat natuurlijk ook aanwijzingen te geven.Savannah hebben we daarom niet meer kunnen bezoeken.
=dinsdag 5 april om 10.00 uur vertrokken. Gestopt bij een grote outlet winkel, voor verdere inkopen voor de 3 maanden, zoals lakens. Een camping gevonden (gelijk de eerste) in st. augustine in Florida.
Het weer is frisser en bewolkt. Toch nog 23 graden. Om 15.00 uur op de camping gemeld, daarna naar het hele oude spaans/western achtig plaatsje gereden. Heel oude houten huizen met een hele oude school.
Wel leuk maar al de western huisjes zaten vol met commerciele winkels.
Naar de camping gereden en daar een strandwandeling gedaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten