donderdag 7 april 2011

6 en 7 april/dag8 en 9

vandaag om 9 uur vertrokken van augustine, om half 12 al op een hele leuke rustige camping aan de zee.
was ook redelijk geprijsd. Heel dicht bij cape canaveral, daar zijn we heengereden en hebben daar een bus rondrit over het terrein gehad met diverse films en voor sjoerd (ik hoefde dit niet zo nodig) een vluchtsimulatie
naar de maan met een shutle simulatie hoe de raket werd afgeschoten en wanneer trap1 of trap 2 of trap 3 werd afgeschoten. Je zag de aarde en de maan, hij vond het geweldig, zijn haren stonden recht overeind.
Op de camping hebben we op stoeltjes aan de zeekant gezeten alwaar je een pracht uitzicht had over cape canaveral. Met een temperatuur van 23 gr. was dit volop genieten.
Donderdag 7 april is de bedoeling om een camping te zoeken in miami en daarna de stad te bekijken. Dit liep heel anders af. Het was een chaos om miami heen met hele brede wegen waarop alles tesamenkwam en met tolwegen en parkwegen. Aangezien ons verteld was dat we niet op parkwegen mochten, moesten we deze ontwijken. Dit bleek achteraf alleen in new york te gelden. Tomtom liet ons midden in miami in de steek en gooide de route van de camping eruit. Het was niet meer op de kaarten te volgen, dus onder het rijden een andere camping zoeken en die inbrengen, dit betekende dat we eerst weer noord werden gestuurd, dit wilden we niet en dus weer een andere camping ingevoerd. En dat in de chaos en drukte, dus we hebben heel veel omgereden, en eindigden in een camping ver onder miami n.l. homestead.  Hier kwamen we om
half 3 aan. Besloten toen maar heerlijk op de rustige camping in het zonnetje te zitten, want het was 28 graden. Morgen is de planning om even heen en weer een stuk naar key largo of key west te rijden en dan een camping te zoeken in de everglades, waar we misschien met zo'n hoovercraft boot kunnen.

1 opmerking:

  1. Heb je nog gekeken wat een kaartje kost? En of het goedkoper is buiten de spits? En wat zijn de vertrektijden?

    BeantwoordenVerwijderen