donderdag 21 april 2011

20/21 april/dag 22/23

20 april woensdag
na een onrustige nacht omdat de camper erg schudde vanwege de tornadostorm, bleek dat we aan de rand van de storm zaten, dus weer geluk dat we er niet middenin zaten. Het weer is van heel erg warm naar koel omgeslagen. De volgende ochtend kregen we het advies van de campingbeheerder om niet via Dallas te gaan, wat wel de bedoeling was, want daar waren heftige branden, die vanwege het droge weer niet te blussen waren. Veel huizen waren verbrand.
Dus zijn we bovenlangs via texarcana Hwy 30/82 naar Wichita Falls gereden. (4.5 uur rijden, wat minder dan gister met 7,5uur) Deze route is lieflijker met veel ranches.
21 april donderdag
vertrek uit wichita, kouder (20gr) en regenachtig en harde wind. Vannacht slecht geslapen, want op de camping bleken de hele nacht hard toeterende treinen voorbij te komen.Weer tornadostormen, maar het bleek dat wat aan de rand er van zaten, dus weer geluk. Texas word nu wat leuker, droger maar met mooie uitzichten vanuit de weg en wat heuvelachtig. Dorpjes met verwaarloosde kleine huisjes. S'middags weer zon
en op de camping in tucumcari op route 66 (hwy40) na een rit van 6 uur
Het is hier erg warm (30gr), en heel harde winden met veel zand.De camper staat weer heftig te schudden. Erg droog hier. Over de route 66 gelopen langs oude restaurantjes en garage's en daar een steak gegeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten